Skip to main content
Meer over Balanceplanet

Ontstaan van ©Balanceplanet

De ©Balanceplanet is ontwikkeld door Mac Reijers,
grondlegger/eigenaar van Reijers Kaartproducties bv
uit het Brabantse Veghel, Nederland.

Ontstaan van de
de ©Balanceplanet

De ©Balanceplanet is ontwikkeld door Mac Reijers, grondlegger/eigenaar van Reijers Kaartproducties bv uit het Noord-Brabantse Veghel, Nederland.

In 2012 is de grootse uitdaging aangegaan om een exact driedimensionaal kaartbeeld te krijgen op uiterst rekbare stof.
Mac Reijers had een visie om een wereldbol te creëren die tastbaar kon zijn. Met het nodige puzzelen met kaartgegevens, aanpassingen in het softwareprogramma, het printen op stof en vervaardigen van diverse prototypen is een haarscherp en exact kaartbeeld ontwikkeld op elastisch materiaal: ©Balanceplanet.

Een levendig ontwerp waarbij vooral de dieptelijnen van oceanen en wereldzeeën opvallen. Ervaar het zelf.

Reijers Kaartproducties bv verzorgt met een netwerk van specialisten al meer dan 25 jaar voor geavanceerd kaartmateriaal, op papier, digitaal en buiten in het terrein. Reijers Kaartproductie bv zet complexe informatie om naar gebruiksvriendelijke en grafisch aantrekkelijk kaarten. Voorop staat geografisch juistheid en gebruiksgemak. Het succes van Reijers Kaartproducties wordt bepaald door inventiviteit, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

Wat is het?

De ©Balanceplanet, vervaardigt door Reijers Kaartproducties bv, is in september 2014 op de markt gekomen. Wij zijn erin geslaagd van de ©Balanceplanet een veelzijdig en uniek product te maken. De ©Balanceplanet brengt de wereld kleurrijk en tastbaar in beeld met veel aandacht voor detail.
De gebruikte stof is duurzaam, wasbaar en elastisch dat zorgt voor een perfecte pasvorm. De opblaasbare evenwichtsbal maakt dat u de wereldbol actief kunt gebruiken. En de ©Balanceplanet is een lust voor het oog.

Meer informatie

De ©Balanceplanet is alleen in een Engelstalige versie te verkrijgen.
De buitenzijde bestaat uit een duurzame afritsbare en uitwasbare elastische stof waarop onze wereld gedetailleerd en kleurrijk staat afgebeeld. Binnenin zit een hoogwaardige en speciaal hiervoor vervaardigde opblaasbare balansbal.
Deze tastbare wereldbol is handgemaakt en geeft de wereld geografisch juist weer. Eéntje waarmee je kunt spelen of zomaar op mag zitten