Skip to main content
UK- Doeltreffend. Grensverleggend. Spelenderwijs.

De Balanceplanet,
3D wereldbol

De ©Balanceplanet is een geografisch nauwkeurige
wereldbol in 3D met een diameter van 75 cm.
Een tastbare wereldbol, handgemaakt en geografisch exact de juiste weergave van onze wereld maar daarnaast ook ludiek. Een gadget, een eyecatcher, een bruikbare globe.
De ©Balanceplanet brengt de wereld kleurrijk en tastbaar in beeld met veel aandacht voor detail. De buitenzijde is gemaakt van duurzaam, wasbaar, elastisch textiel. De rekbare stof zorgt voor een perfecte pasvorm. Binnenin zit een opblaasbare bal van hoge kwaliteit en anti burst.

De ©Balanceplanet is handgemaakt en vervaardigd in de Benelux. Het idee voor het maken van de dynamische wereldbol is van Reijers Kaartproducties BV.

Doeltreffend

Mijn bedrijf is wereldwijd op zoek naar mogelijkheden en kansen ©Balanceplanet vergroot en verrijkt uw wereld. Gebruik deze bewegelijke wereldbol om uw bedrijf op de kaart te zetten. Laat uw klanten op een andere manier uw wereldbedrijf beleven. Plaats ©Balanceplanet op een zichtbare locatie. Dan krijgen uw klanten, uw relaties een wereldse ervaring. Maak ook uw wereld tastbaar.

Grensverleggend

©Balanceplanet geeft u een unieke beleving van de wereld. Laat u inspireren door deze bewegelijke wereldbol om uw bestemming te vinden. Om uw vakantiedoel te bepalen. Om even rustig te zitten en weg te dromen. Beleef de wereld. Plaats ©Balanceplanet op uw favoriete plek. Bezorg uzelf, uw familie, vrienden of kennissen een wereldse ervaring. Maak ook uw wereld tastbaar.

Spelenderwijs

©Balanceplanet biedt een unieke manier om de wereld te ontdekken. Gebruik deze bewegelijke wereldbol om op speelse wijze meer te leren over de wereld. Zoek de landen. Vind de hoofdsteden. Ontdek de wereldzeeën. Zit, lig, rol over de hele wereld. Dat is pas een belevenis.

Our designs are simply effective

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus.

Broaden your Horizon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum sociis natoque et magnis dis montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Advanced design solutions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum sociis natoque et magnis dis montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Meer informatie?

Bel ons: +1(855) 223 9114
Of stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bewaar informatie?

De PDF komt in uw download folder.